Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Em sento gelós de La Ricarda: jo, com a català, també vull protecció i respecte"

Junts pel Sí i la CUP aproven la reforma exprés de les lleis de desconnexió

Junts pel Sí i la CUP aproven la reforma exprés de les lleis de desconnexió

Aquests últims dies m’he descobert gelós de La Ricarda, espai natural en perill per l’amenaça de l’allargament d’una pista de l’aeroport d'El Prat. Les persones som, també, espais naturals, espais de vida, que haurien de gaudir de la màxima protecció i respecte. Veient l’encomiable defensa de La Ricarda per determinats partits polítics, em vénen a la memòria les lleis de desconnexió aprovades al Parlament de Catalunya el setembre de 2017. Aquests mateixos partits no van tenir cap escrúpol en trepitjar els drets de molts catalans votant a favor o abstenint-se. L’avió de la república catalana independent necessitava per enlairar-se una pista molt més llarga de la que disposava i no es va dubtar en envair l’espai natural dels qui estàvem en contra.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Mereixem reconeixement i reparació. Estaria bé, al meu entendre, començar per un ”Ho sentim, ens vam passar” expressat des del cor. Qui sap si això podria ser l’inici d’una bonica amistat, com es diu -en un aeroport- al final de la pel·lícula 'Casablanca'.

Participaciones de loslectores

Másdebates