Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Els vianants no anem tranquils per la cruïlla entre Rocafort i Consell de Cent"

Mobiliario urbano de la futura ’superilla’ del Eixample, en la calle Rocafort de Barcelona, antes de ser instalado.

Mobiliario urbano de la futura ’superilla’ del Eixample, en la calle Rocafort de Barcelona, antes de ser instalado. / Twitter

Diumenge, 24 de setembre. Festa de la Mercè. A les 13.40 hores a la cruïlla entre Rocafort i Consell de Cent. La meva neta i jo sortim de casa i amb prou feines ens adonem que un cotxe tipus tot terreny per poc no ens atropella. No anava a gran velocitat però del cop ens hagués pogut matar.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

La meva reacció va ser posar la mà, que no hagués servit de res. La noia que el conduïa va parar espantada, però és que no ens havia vist. Anava per la vorera que passa davant del bar Sort, per on hi passen bicicletes, patinets i cotxes, encara que no puguin, tinc testimonis i era impossible que ens veiés. Pero és que aquesta cruïlla, amb la illeta al mig, és un perill perquè ningú no sap per on ha d'anar. És un caos i els vianants no anem tranquils.

Cal reformar amb carrils que delimitin bé per on han de passar, o no, els vehicles. Tota Barcelona és un caos. Si no es posa remei, hi poden haver més accidents i més morts.

Participaciones de loslectores

Másdebates