Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Els que varen enfonsar l'ensenyament estan al capdavant de tot"

Módulos prefabricados en el Institut Escola Teixidores de Gràcia, donde actuará el PEA.

Módulos prefabricados en el Institut Escola Teixidores de Gràcia, donde actuará el PEA. / Generalitat de Catalunya

A finals del segle passat, comença a imposar-se en contra de l'opinió de pares i professors, aquella famosa "reforma educativa," que era denunciada contínuament en cartes als diaris per un bon grapat de professorat que veien el desastre educatiu que estava al caure i als que no els importava gens estar mal vist per l'administració.

Els poders públics al principi ens van ignorar, després ja es referien a nosaltres amb menyspreu i menyspreu bastant notori, "són aquests", també a vegades vàrem rebre amenaces en forma subtil.

Aquell desastre ha complert vint-i-cinc anys, tota una generació de 6 a 16 anys almenys de l'escola pública, s'han convertit en semianalfabets amb unes taxes d'ignorància totalment brutals, tal com ratifiquen any rere any les proves PISA.

A l'actualitat aquells experts en desastres educatius encara ocupen els llocs claus de les càtedres universitàries, de l'administració educativa i els sindicats (la majoria d'ells també culpables del mateix) i no tenen cap intenció de modificar res.

Per tant, QUO VADIS, no hi ha res a fer, els que varen enfonsar l'ensenyament estan al capdavant de tot, no hi ha cap esperança i això ens explica moltes de les actituds i comportaments que podem veure en el nostre jovent.

Participaciones de loslectores

Másdebates