Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Els pisos de protecció oficial són cosa del Pare Noel

Els pisos de protecció oficial són cosa del Pare Noel

JULIO CARBO

Ismael Ortiz

Estic inscrit  a la borsa d’habitatge de protecció oficial des de fa dos anys, i res de res. A la web del Patronat Municipal de l’Habitatge de Barcelona no hi surt cap promoció actual.

Entretodos

Tatxan!! Com art de màgia, sense publicació a cap butlletí oficial de Barcelona (BOPB), arriba el Pare Noel (per alguns): dos pisos amb dret a superfície a 75 anys, 60 metros quadrats, 116.000 euros. Inici d’inscripció 12 de desembre.

“Corre, corre!” Som una parella de 40 anys amb un fill, amb feina fixa, que ens veiem obligats a deixar el nostre barri, l’Eixample, per no poder seguir pagant un lloguer, ni comprar un pis. “Corre, corre!”.

Un raig d’esperança de no haver de deixar la nostra ciutat, Barcelona. Quan de sobte llegim el procediment: l’adjudicació és per rigorós ordre de presentació de sol·licituds (per telèfon em comuniquen que no es publicarà la gent inscrita ni res, que és intern). Ep, aquest Pare Noel no és molt just! Només hi ha regal per a dues persones i no es fa sorteig davant notari?

Després de presentar un escrit d’impugnació, publiquen la llista de sol·licitants, 25, però em diuen que de fer sorteig “nanai”. Enhorabona a les dues persones visitades pel Pare Noel, que els ha portat la possibilitat d’aconseguir un pis a un preu digne. A la resta de ciutadans només ens queda esperar que els turistes es cansin de Barcelona per no haver de marxar de casa nostra, dels nostres barris...

Participaciones de loslectores

Másdebates