Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Els pares tenim dret a escollir el model educatiu dels nostres fills

Batas de alumnos, en una escuela concertada de Barcelona.

Batas de alumnos, en una escuela concertada de Barcelona. / FERRAN NADEU

Davant la convulsa situació política que estem vivint des de ja fa mesos a Catalunya, alguns partits estan volent aprofitar aquest difícil moment per tornar a posar en dubte davant la gent el concert que tenen els col·legis que segueixen el model d'educació diferenciada.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Des d'aquest escrit, m'agradaria demanar un exercici de reflexió a tots aquests polítics que, sabent que totes aquestes famílies que aposten per aquest model tenen aquest dret innegable, intenten dinamitar excusant-se en que segreguen i discriminen la dona.

Si us plau, a tots ells i la gent que pensa així, els animo a visitar algun dia alguns d'aquests col·legis perquè vegin realment com se'ls educa en aquest sentit. El respecte i la igualtat, en tots els aspectes, són la base de l'educació en valors que ofereixen aquests a les famílies.

En un país demòcrata i lliure, cadascú de nosaltres hauria de tenir el dret de poder escollir el model educatiu que cregui més convenient per als seus fills, segons els seus ideals i valors, tenint el dret inqüestionable de poder ser concertat.

Des del meu punt de vista, l'intent per part d'alguns partits polítics de voler homogeneïtzar l'educació sense tenir en compte el que moltes famílies demanen, és propi d'un tipus de govern totalitari, que no té cabuda en un país democràtic i que respecta les llibertats de les persones.

Participaciones de loslectores

Másdebates