Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Els paisatges de Maçanet de Cabrenys i altres paisatges de les meves lectures

L’Abadia de Montserrat

L’Abadia de Montserrat / MARC VILA

Xavier Martí  García

Jo porto sempre en la meva ment i en el meu sentiment els paisatges de Maçanet de Cabrenys, on vaig passar bona part dels estius de la meva infància. La riera, els corriols, els recs, els alzinars, les fonts, les masies, per sempre estan lligats a la meva persona. També porto en mi els paisatges de les lectures de la meva infància i adolescència: Moguer, amb el record de la vida i la mort de Platero; Gualba, amb fonts i boscos on es desferma una tragèdia tan vella com la humanitat; el riu Duero, amb la seva corba de ballesta quan passa pels morats roquerars de Sòria; el port de Barcelona amb el far, les gavines i els estels que els vianants feien volar; la fageda d'en Jordà, de la qual el visitant encara resta pres; els rius, les fonts i els petits rierols de la terra gallega; els espirituals turons de la serralada de Montserrat, estrella d'orient dels espanyols.

Entretodos

¿A qué lugar de Catalunya tienes muchas ganas de ir?

Explícanos el destino turístico, rincón, bar o comercio a donde irás en cuanto la desescalada lo permita

Potser jo sóc com aquell antic cavaller de la llegenda que percaçava un raig de lluna, perquè no puc entendre en nom de quines teories pseudocientífiques he d'oblidar-me de tot això i fer cas de gent que només odia i no pot argumentar en què es basa el seu odi.

Participaciones de loslectores

Másdebates