Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Els nous gustos dels consumidors s'han de considerar una realitat o només una tendència?"

Los aguacates son fuente de grasas de calidad, que en la dieta ’keto’ suponen más de la mitad de la ingesta diaria de alimentos.

Los aguacates son fuente de grasas de calidad, que en la dieta ’keto’ suponen más de la mitad de la ingesta diaria de alimentos.

Burger King ha anunciat aquesta setmana l’apertura del nou Vurger King: un restaurant vegetarià del qual es podrà disfrutar a Madrid durant només un mes. Sembla que el gegant del 'fast food' comença a tenir en compte el món del vegetarianisme incorporant noves opcions 'veggies' a la seva carta. Ja era hora, ¿no? No obstant això, la realitat d’aquest fet és que, tristament, l’opció 'veggie' es veu simplement com una tendència més, ja s'ha vist la fugacitat de la 'pop-up' a Madrid.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

La societat ja no és com era, els individus canviem de gustos i cada cop som més exigents. Està molt bé que les marques en prenguin conciència, però han de ser constants amb el canvi i coherents amb la filosofia que intenten adoptar.

Participaciones de loslectores

Másdebates