Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Els meus problemes amb l'atenció al client d'Endesa

Fa dos dies (mati i tarda) que estic trucant als telèfons d'atenció al client d'Endesa (sort que son  gratuïts).Per aconseguir el que vols, que t'escolti una persona, has d'escoltar en català i castellà que la  trucada pot ser gravada i prémer no sé quants botons. L'altre dia pel matí,  desprès d'esperar-me una bona estona, la cinta ha tingut la  santa barra de dir-me: contesti sí o no. Sí o no a què? A  si la meva consulta havía estat atesa satisfactoriàment.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Què  es aixó? Perquè ningú no atén el telèfon d'atenció al client? Vull fer  una consulta molt concreta: Ahir vaig rebre la visita d'un suposat  empleat d'Endesa i un  iPad amb el logo d'aquesta companyia, fent-me preguntes relacionades  amb el nou comptador que ja ens han instal.lat. També em va demanar el  número de compte (que no li vaig donar) per "tornar-me"  diners i el DNI per escanejar-lo. Només vull saber si Endesa està enviant personal als  domicilis particulars o si és que algún espavilat vol  timar-nos.

Per què no contesten?

Participaciones de loslectores

Másdebates