Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Els mestres no som herois"

Faltan al menos 800 profesores por covid pero solo 145 tienen baja médica

Faltan al menos 800 profesores por covid pero solo 145 tienen baja médica

Els mestres no som herois, ni heroïnes, som simples éssers humans, treballadors (no tinc clar si per a l’Administració som essencials) al servei de la comunitat; som pares i mares, som persones que cometen errades i també encerts,... Som tot això í molt més, com qualsevol professional, però no herois, perquè fem la nostra feina mitjançant la raó i el coneixement, no des de la dèria i la irracionalitat. I, per sobre de tot, no esperem medalles. Simplement, fer la nostra feina de la millor manera possible i que els responsables polítics (sí, tot és política) ens la facilitin: que ens arribin els protocols d’actuació a temps; que no els canviïn cada dos per tres; que es coordinin amb la resta de departaments; que ens facilitin material de protecció; que ens facin tests PCR de manera preventiva; que no s’omplin la boca a les rodes de premsa dient que som essencials, quan som irrellevants; que ens consultin alguna vegada...

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Tinc clar que els professionals que més cal aplaudir són els que pertanyen al sector sanitari i que després venim la resta. Nosaltres no ens mereixem més que altres professionals. Tots i totes som imprescindibles: els caixers dels supermercats, els transportistes, el personal de neteja, els conductors/es del transport públic, el personal del sector de la restauració, els venedors,... Solament reivindico la nostra tasca perquè és la que millor conec i perquè me l’estimo i vull arribar (com la majoria) cada dilluns a classe sabent que treballo amb 'material' fràgil, amb petites grans persones com són el nostre alumnat, el més valuós.

Des de la modèstia i la humilitat més absoluta, vull retre un petit homenatge i donar molts ànims a tots els meus companys i companyes, al personal d’administració i serveis, a les famílies que ens fan confiança cada dia, per tal que treballem plegats per tirar endavant les nostres escoles en uns moments tan complicats com els que estem vivint.

Participaciones de loslectores

Másdebates