Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Els infermers estem cansats de la manca de solucions"

Protesta contra el cierre de camas, el pasado verano en el Hospital de Bellvitge.

Protesta contra el cierre de camas, el pasado verano en el Hospital de Bellvitge. / JOSEP GARCIA

M'agradaria contestar a les declaracions del conseller de Sanitat, Antoni Comín, a l'entrevista publicada a EL PERIÓDICO, el passat 21 de gener, sobre alguns dels temes que planteja. La majoria dels ciutadans no vénen a urgències per iniciativa pròpia, tots vénen derivats per metges des d'un ambulatori, visita a domicili... En els passadissos, la infermeria no deixa als pacients per gust ni tan sols tenint cubicles buits. Possiblement hagi de saber que si el pacient està sol sense família i quan és necessària una vigilància present tot el temps, com pugui ser una epilèpsia o una hipoglucèmia, tenint-ho a primera vista i vigilat podem actuar més directament en tot moment.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Si el conseller parlés directament amb els professionals i no tan sols amb la direcció podríem detallar els pros i contra dels drenatges dels malalts ingressats a l'hospital. Tal vegada no s'hagi assabentat que moltíssimes vegades ens trobem durant hores amb malalts de vigilància intensiva, de cateterismes que no tenen espai per ubicar-los a la unitat coronària, i una infinitat d’ exemples que solen succeir a l'Hospital de Bellvitge, on treballo com a infermer.

M'agradaria convidar-ho al mòdul d'urgències d'aquest hospital i fer-li una ruta en viu i en directe perquè vegi que el nostre treball redunda per a tots els malalts per igual i, fins i tot, s'administra medicació, es fan electrocardiogrames, s'atenen més casos dels que tocaria en col·laboració de treball assistencial...

I no estem cansats de la nostra feina; sí que estem cansats de la ineficàcia dels polítics que parlen segons els expliquen, i dels anys sense resoldre els passadissos, els drenatges, els ingressos dels pacients que acudeixen a aquest hospital. Li parla un professional que porta en aquest servei més de 20 anys; si té algun dubte, em pot trobar a l'hospital de Bellvitge. 

Participaciones de loslectores

Másdebates