Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Els incendis de Cayetana Álvarez de Toledo i les inclinacions d'Adriana Lastra

La portavoz del PP, Cayetana Álvarez de Toledo, en un debate en el Congreso el 29 de agosto.

La portavoz del PP, Cayetana Álvarez de Toledo, en un debate en el Congreso el 29 de agosto. / JESÚS HELLÍN / EUROPA PRESS

Martín Martínez Martínez martínmm

La portaveu del PP, Cayetana Álvarez de Toledo, és individualista i agressiva. Massa agressiva amb els de la seva formació. Defensa molt bé les seves posicions, els seus pensaments. Però malament la postura oficial. Si de la unió depèn la força, si en la descohesió veiem debilitat, si això és així, podem dir que el PP ara no és un partit fort i podem dir, també, que molts espanyols no el veuran capaç de governar. Li pronostiquem un mal resultat en les pròximes eleccions.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

La portaveu del PSOE, Adriana Lastra, no és agressiva. Intentava representar les dues sensibilitats del partit: els que volien pactar amb la formació de Rivera i els que volien fer-ho amb UP. Ella estava entre els segons. Ella volia un pacte amb l'esquerra de Pablo Iglesias. Tot i això, sempre ha sabut defensar la postura oficial: "No a un govern fraccionat". De la unió depèn la força, i molts percebem la fortalesa del PSOE. Molts pensem que pot governar: "Sabrà abordar els temes econòmics sense passar-se en la despesa. I sabrà abordar el tema català sense augmentar la tensió".

Ah! Ara mateix m'arriba l'enquesta del diari ABC! A veure, els resultats: ostres, pugen els dos partits esmentats! A veure què diuen les altres enquestes, a veure què passa finalment, quan es col·loquin de nou les urnes.

Participaciones de loslectores

Másdebates