Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Els fumadors, uns privilegiats"

"Els fumadors, uns privilegiats"
Joan Ferré

Joan Ferré

Diguem-ho clar: els fumadors son uns privilegiats! Quan l’Administració va prohibir fumar als edificis públics i després ho van fer les empreses, els fumadors sempre disposaven de la butlla de poder sortir cinc minuts de tant en tant per tal de poder gaudir del seu vici. La resta, els que no fumàvem, mai hem tingut aquest privilegi.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un post para publicar en la edición impresa y en la web

Amb la pandèmia tornen a tenir el privilegi de poder anar pel carrer sense mascareta, tot i el risc que això comporta (o al menys així ens ho diuen els experts). Sembla ser que una de les formes de propagació del virus son els aerosols, o sigui, les partícules que surten del nas i la boca i volen per l’aire. I és evident que els qui inhalen fum després l’han de deixar escapar... I amb el fum, els qui puguin estar contagiats, també el virus.

Però els fumadors mai han respectat els que no fumem. Sempre han pensat que el seu és un dret que tenen sense importar-los el perjudici que comporten per a la resta. I ho dic (podeu estar-ne segurs) des de la meva experiència personal, ja que tot i tenir un problema pulmonar pocs fumadors han estat solidaris amb mi al llarg dels anys.

També n’he vist que van pel carrer passejant la cigarreta apagada. Tot sigui per poder abaixar-se la mascareta... És una idea que no descarto posar en pràctica.

Participaciones de loslectores

Másdebates