Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

L'injust centralisme que pateixen els qui viuen fora de Barcelona

Peaje en la salida de túnel del Cadí. 

Peaje en la salida de túnel del Cadí. 

Gràcies per pensar en nosaltres, en els que vivim fora de la gran ciutat i estem ansiosos per acollir-vos cada cap de setmana quan sortiu a prendre l'aire oxigenat de les muntanyes. Gràcies per venir a ocupar cada metre quadrat dels carrers i carrerons del poble, per deixar-nos amablement tot el vostre CO2, per omplir i trepitjar tots els camins, senders i descampats, recollir tots els bolets i totes les floretes com si no hi hagués un demà. Gràcies per abarrotar els supermercats els divendres i col·lapsar la llum i el wifi tot el cap de setmana. Gràcies per convertir racons de somni com el Congost de Mont-Rebei en una rambla urbana i plena de desfetes humanes. Tot al millor preu, buscant la millor oferta i gastant el mínim possible; és lògic, jo també ho faria.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Com que volem que us esbargiu, aprofitem per baixar en família a Barcelona el mateix cap de setmana que vosaltres pugeu. Però clar, el meu cotxe és massa vell i no acompleix la normativa de gasos. El deixaré a les afores i entraré amb els Ferrocarrils (a pagar). Compraré una T-Familiar per moure'ns. I, si ens sobren trajectes, potser no podrem ni aprofitar la targeta perquè caducarà (més diners!). Encara tenim l'opció del Bicing, però vaja, s'ha d'estar empadronat a Barcelona. 

Hi ha algú que tingui els nassos de parlar del centralisme de Catalunya fora de Barcelona? Jo em sento molt utilitzada. No tinc cap negoci d'hostaleria, i no rebo res a canvi de les onades de cotxes que m'envaeixen i m'ofeguen cada festiu. He perdut qualitat de vida i us rieu de mi a la cara quan vull fer ciutat. No és just.

Participaciones de loslectores

Másdebates