Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Els 'filòsofs de la sospita', avui"

Dos personas se cogen de las manos.

Dos personas se cogen de las manos. / 123RF

He ajudat la filla aquests dies a repassar els 'filòsofs de la sospita', aquells que qüestionaven els valors i la moral de l'època en què vivien, per tal de canviar les coses. Hem buscat amb què ho podríem comparar avui dia a la nostra societat, i clar, han sortit les feministes, la Greta, la lluita pel medi ambient...

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

A què treu cap tot això? Doncs perquè de tant en tant a les portes de la meva feina venen a manifestar-se un grup de persones, que s'anomenen els "no-sé-què" Muntanya. Estan en contra de tot el que es fa en el nostre sociosanitari per sistema, i a més a més fan mala publicitat, d'aquella que fa mal. Fa mal als professionals que hi treballen, molts amb més de 30 anys d'experiència en el món sanitari i de la gent gran. Fa mal als treballadors que portem a l'empresa més de la meitat de la nostra vida laboral, i l'estimem perquè sempre la tònica ha sigut fer les coses bé i protegir al més dèbil. Fa mal perquè molts usuaris del nostre centre se n'han anat al cel amb l'única companyia de l'auxiliar de torn.

Fa mal que protestin simplement perquè tenen uns ideals, i no volen els serveis concertats sinó que els volen 100% públics, i per arribar a aconseguir això tiren per terra el treball d'un equip de professionals, amb estudis, amb formació continuada, i sobretot, en un percentatge molt important, amb vocació cap a la cura de les persones. Sí que cal fer com els filòsofs de la sospita, donar la volta a allò que no ens agrada, però sense posar com excusa a un altre. S'ha de ser constructiu si vols canviar les coses, aportar solucions, no posar bastons a les rodes. El contrari, senyors, senyores, és actuar amb ignorància.

Participaciones de loslectores

Másdebates