Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

El W Barcelona o 'hotel vela', lluny de l'excel·lència

El Hotel W, u Hotel Vela, en Barcelona.

El Hotel W, u Hotel Vela, en Barcelona. / FOTOMONTAJE: JOAN VILÀ

A hores d'ara podria fondre's la majestuositat que els catalans hem atribuït a l'hotel Vela des de que va ser inaugurat el 2009, ja que l'hotel Arts, el Miramar o el Palace podrien arribar a estar al seu nivell (o fins i tot superar-lo).

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Com a clienta, vaig pagar el preu per una nit com si fos una turista al meu país, com si pagués el preu d'una entrada a un parc d'atraccions per sentir l'adrenalina de pujar a l'atracció 'W'. Un hotel de cinc estrelles és aquell que ho té tot en majúscules, que cuida el seu client fins a l'últim detall i l'hotel Vela no voreja la perfecció. El preu, doncs, no és sinònim d'excel·lència.

D'entrada, és un hotel fred; potser per la ubicació al costat del mar o per la decoració amb tonalitats poc càlides. Tot i tenir una alçada de 98 metres, té poca amplada i es reflecteix en les escasses estances que ofereix als seus clients. Aquells salons luxosos amb butaques estrella recobertes de feltre, espais confortables on relaxar-se amb una copa als dits o personal amb un uniforme de cap a peus que es veuen a les revistes d'hotels no hi llueixen a l'hotel Vela. Potser li havia atorgat unes expectatives massa sublims, però, quan pagues un preu elevat, esperes ser atès amb una categoria selecta.

Tot i això, la seva silueta atípica, mar endins, el bateja com a únic a Catalunya i a l'Estat Espanyol. A més, la seva elegància vidriada, moderna i futurista vesteix Barcelona des de diferents punts de la capital, com ara el Turó de la Rovira, Montjuïc o el parc Güell. 

Participaciones de loslectores

Másdebates