Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Eleccions a les portes: "Cal una dosi de realitat quotidiana"

Huelga parcial de metro en Barcelona el pasado 29 de abril.

Huelga parcial de metro en Barcelona el pasado 29 de abril. / ALBERT BERTRAN

Noves eleccions, noves promeses. Nous cartells de candidats somrients i oferint la seguretat que si els votes, tot anirà millor.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Ja estem immersos en una campanya electoral de nou, on es fan tantes i més propostes de tota mena.

Segons cap on precondicioni el vot, cada partit promet als seus seguidors que per ells es farà el possible perquè tot vagi bé. Ja sabem, però, com les promeses queden aigualides des del primer segon de guanyar unes eleccions, perquè moltes no passen d'una il·lusió del tot allunyada d'una realitat amb massa interessos creats entremig per tombar.

Ara en campanya electoral, tots els candidats apareixen com uns mags amb una vareta màgica, o com amos d'un beuratge amb poders especials. Crec que darrere de tanta imatge edulcorada de campanya caldria una dosi de realitat quotidiana, la que es veu només de trepitjar el carrer, observant, sense prejudicis, les cares i expressions de tanta gent al metro o les d'aquells que passen les nits als caixers.

Participaciones de loslectores

Másdebates