Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

10-N: "Escull l'opció que consideris menys dolenta i vota-la"

Papeletas para votar en las elecciones generales del 28-A.

Papeletas para votar en las elecciones generales del 28-A. / EFE / ENRIC FONTCUBERTA

A Catalunya i Espanya les opcions polítiques estan enfrontades a tots els nivells, és un moment molt delicat, estan enfrontades entre blocs. A Catalunya, els independentistes i unionistes, a Espanya, les anomenades esquerres i dretes, i dins dels mateixos blocs el diàleg i el consens estan inexistents, ni se'ls espera. L'insult i la mentida ja són el text i el pretext de la campanya electoral, i davant de tanta irresponsabilitat l'absentisme electoral i el desafecte i menyspreu a la política va creixent. I és que, certament, els polítics contaminant als partits es van guanyant cadascun dels menyspreus.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Vull creure que anem a millor però en el dia a dia hi ha tants senyals indicant el contrari que semblen un cartell lluminós ple de senyals en vermell. És cert, cal donar una possibilitat a l'esperança, no només pel futur, pels nostres fills i néts, simplement per aconseguir avanços en el bé comú, la dignitat i la convivència, deixant de generar exclusió i pobresa, també avenços en el respecte a la naturalesa, a la possibilitat de superar el malbaratament, ús i abús d'aquest mal anomenat lliure mercat.

Voldria fer una crida, especialment als que tenen el pensament d'abstenir-se en aquestes eleccions. Ja ho sé, esteu en el vostre dret de no votar, us demano un esforç per reconèixer la importància del vostre vot, de la vostra participació, si cap opció o polític et mou ni et commou, escull l'opció que consideris menys dolenta i vota-la, amb el teu vot va molt més que una papereta, sens dubte va l'exigència de la ciutadania per formar govern com més aviat i per a tothom.

Participaciones de loslectores

Másdebates