Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Renovació del CGPJ: El triomf de la indecència

El portavoz del PP en el Senado, Ignacio Cosidó.

El portavoz del PP en el Senado, Ignacio Cosidó. / Juan Manuel Prats

Ja ho deia La Trinca: “No passa res, no passa res!”. El portaveu del PP al Senat, i antic director general de la Policia en temps de Fernández Díaz com a ministre de l’Interior, es vanta de controlar el Tribunal Suprem amb la renovació del poder judicial: “Controlarem la sala segona des del darrere": el whatsapp de Cosidó justificant el pacte amb el PSOE al Consell General del Poder Judicial (CGPJ).

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Si després d’aquesta declaració –posteriorment maquillada sota el pretext de la mala interpretació- tot segueix igual, és que s’està imposant l’imperi de la indecència i que el país es mereix estar com està. La renúncia del jutge Marchena és del tot insuficient, perquè, com diria el ministre Borrell, cal “desinfectar”. El problema és per on començar, perquè la infecció és de tal magnitud que la temuda pesta negra es pot considerar peccata minuta en comparació amb la plaga que s’està escampant.

La involució que patim es fa palesa amb dos exemples més, ambdós prou explícits: Un, el mantell falangista de la Pilarica, i l'altre, les misses oficiades en record del Generalísimo. Es pot fer un llistat més que considerable de demostracions d’indecència i no acabar, motiu pel qual, per un mínim de dignitat personal i col·lectiva,  cal reaccionar amb fermesa davant d’una corrua de fets que més tenen a veure amb la màfia que amb la democràcia.

Participaciones de loslectores

Másdebates