Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

El repte de trobar feina en aquests temps

Una trabajadora de un centro de atención telefónica.

Una trabajadora de un centro de atención telefónica. / Danny Caminal (El Periódico)

Avui en dia, com a estudiant universitària i encara amb molt poca experiència laboral, la covid-19 m'ha estat posant moltes pedres en el camí de trobar feina. En ple confinament es van acabar les meves pràctiques i la possibilitat de renovar-les amb la que estava caient era impensable.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Després dels dos següents mesos fent entrevistes virtuals, totes les respostes acabaven amb un "Ens agrada el teu perfil, però ara mateix no et podem confirmar res. Ja et direm alguna cosa més endavant" a causa de la incertesa del moment. Malgrat l'espurna d'esperança que jo tenia, totes aquelles possibles feines es van quedar en l'intent. I a l'estiu, quan tot semblava anar millor, amb la intenció de treballar el mes d'agost en un bar, les noves mesures que es van establir de forma inesperada sobre el tancament dels llocs nocturns a la una de la matinada van comportar una reducció de personal.

Una altra vegada, el context em va fer perdre una oportunitat de treballar a últim moment. Ha estat aquest octubre, després de seguir amb les entrevistes 'on line', que una 'startup' m'ha donat la possibilitat de començar unes pràctiques. Una 'startup' empresa per joves amb ganes de nous reptes. I es que el futur està en les nostres mans. Les ganes i la predisposició a lluitar són el que ens farà tirar endavant.

Participaciones de loslectores

Másdebates