Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Les provocacions de qui no es considera independentista

Manifestantes en la Diagonal de Barcelona se dirigen a la manifestación de Jardinets.

Manifestantes en la Diagonal de Barcelona se dirigen a la manifestación de Jardinets. / REUTERS / ALBERT GEA

El govern del PSOE manté que els independentistes violents seran identificats i degudament castigats amb tot el pes de la llei.

Entretodos

¿Qué opinas de la hoja de ruta de Mas?

Cuéntanos tu opinión sobre la propuesta del 'president' de unas elecciones plebiscitarias con lista unitaria

Una vivència il·lustrativa: dijous passat, dia 17, després d'haver recorregut el tram d'Igualada a Martorell de forma totalment festiva, un grup vam agafar el tren en direcció a Barcelona (plaça d'Espanya), el vagó es va omplir, gairebé tots anàvem amb estelades, llaços grocs i altres armes de destrucció massiva. Abans de partir el tren, van pujar set o vuit persones, d'uns 40 anys que van començar a cridar: “Espanya és 1 i no 51”, “que no us enganyin, Catalunya és Espanya”, cantant el “Que viva Espanya”, etcètera i mirant de manera desafiadora. Els assistents vam romandre callats evitant mirar-los. Un d'ells va dir als seus companys que en arribar a Barcelona no es dispersessin.

Però com molt bé diuen els intel·lectuals i amb gran ascendència moral: Sánchez, Celaá, Grande-Marlaska i els sempre ponderats Carrizosa, Iceta, Roldán, etcètera, aquests joves independentistes venien a la ciutat a ballar sardanes, així que, per una vegada, estic d'acord amb tots vostès. Olé tu!

Participaciones de loslectores

Másdebates