29 feb 2020

Ir a contenido

El dia que no em van deixar aparcar davant d'un restaurant del carrer Miramar

Albert Martín Costa

Barcelona

El dia que no em van deixar aparcar davant d’un restaurant del carrer Miramar

El dia que no em van deixar aparcar davant d’un restaurant del carrer Miramar / Albert Martín

El passat diumenge 12 de gener, a les 13.30 h aproximadament, dues persones amb indumentària del Restaurant Martínez (Barcelona) em van prohibir aparcar a la via pública, concretament la zona blava del carrer Miramar, indicant-me que era un espai privat.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un post para publicar en la edición impresa y en la web

Quan anava a aparcar en un espai buit, un d'ells va córrer i va col·locar una tanca just a l'espai de la zona blava on anava a aparcar. Quan els vaig dir que això no ho podien fer, un d'ells es va dirigir a mi de molt males maneres, fent servir llenguatge i gestos grollers.

Òbviament no és un espai privat, ja que la senyalització vertical indica que és zona blava, hi ha un parquímetre i el terra està pintat de blau, com pertoca a tota zona blava. Vaig trucar a la Guàrdia Urbana, davant els comentaris de burla de l'empleat esmentat, i em van derivar als Mossos d'Esquadra, que van prendre nota de l'incident però no van aparèixer.

Demano a l'Ajuntament de Barcelona que prengui mesures al respecte, i si els ha de proporcionar un espai privat, que paguin el que correspongui i se senyalitzi convenientment. Al restaurant Martínez li demano que tingui cura del personal que fa servir de cara al públic, per tal de no quedar en evidència davant de l'opinió pública.

Participaciones de loslectores

Másdebates