Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

I ara ploren, els que ens han robat La Rambla?

Un hombre lee el diario en una Rambla prácticamente vacía, el pasado miércoles. 

Un hombre lee el diario en una Rambla prácticamente vacía, el pasado miércoles.  / ELISENDA PONS

Gabriel Picó Benet

Durant molts anys, La Rambla ha estat segrestada per una comunitat d'especuladors a qui tant se'ls en fot la resta de veïns de la ciutat. Lloguers desorbitats, servei de baixa qualitat, preus abusius per a visitants que sols s'hi asseuran un cop a la vida, gentrificació... Tota una economia extractiva aliena a la innovació, la col·laboració amb la cultura, el veïnat, entitats culturals i Administració pública. Ens l'han robada, ens han expulsat i li han xuclat la sang fins convertir-la en un decorat de cartró pedra sense ànima.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Establiments i activitats que donaven vida a la Rambla abans que aquesta genteta la 'descobrís' han hagut de tancar ja que no s'ajustaven al model de diner ràpid i fàcil al que s'han abonat propietaris, grans cadenes de franquícies i altres inversors corporatius a qui tan se'ls en fot posar o treure diners a una ciutat o una altra, mentre n'obtinguin benefici ràpid.

I ara demanen ajuda? Quina barra, quin egoisme... 

M'oposo a que l'Ajuntament o qui sigui es limiti a gastar diners per reviure aquesta Rambla nefasta. Matem el llop d'una vegada. Abans de moure un dit a favor d'aquests plora-miques, s'han de d'exigir contrapartides en forma d'esponjament comercial i diversificació d'usos: cultura, comerç de barri, lloguers limitats pels locals comercials, habitatge assequible per als ciutadans de Barcelona, etcètera.

Participaciones de loslectores

Másdebates