"Els esplais i els caus estem patint molt"

Foto de grupo de los cerca de 400 monitores participantes en la Jornada de la Federació Catalana de l’Esplai.

Foto de grupo de los cerca de 400 monitores participantes en la Jornada de la Federació Catalana de l’Esplai. / FUNDESPLAI

Marc Quinto Aires

Els esplais i caus estem patint molt. Portem des del març amb molta incertesa, com tothom, però a això se li afegeix la situació estranya en la qual vivim, ja que, no pertanyem a l'escola i en les trobades que fem els dissabtes es trenquen els grups bombolla.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un post para publicar en la edición impresa y en la web

En un primer moment es va fer una prova pilot amb esplais i casals d'estiu i aquesta prova va sortir bé. Però arriba l'hivern i molts esplais estem en locals on normalment estem amuntegats en espais petits i haurem de fer meravelles per tal de poder fer les activitats dels dissabtes.

Un altre punt problemàtic, és el de les colònies, que amb els recursos econòmics i de voluntaris que tenim, és molt difícil per la majoria d'esplais poder complir les noves ràtios i les mesures de seguretat per tal de poder portar a tots els infants i joves de colònies. Creiem que som els eterns oblidats i necessitem que els governs pensin en nosaltres.

Participaciones de loslectores

Másdebates