Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Ecologia selectiva: només el ciutadà està obligat a col·laborar?"

Episodio de contaminación en Barcelona.

Episodio de contaminación en Barcelona. / Alfons Puertas

Cada dia els mitjans de comunicació, els polítics i entitats diferents ens recorden que estem abocant aquest món a la destrucció. Ès cert.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Els ciutadans ja estem intentant reciclar les nostres escombraries i tirar-les al contenidor adeqüat; ens estàn portant a que el nostre pròxim cotxe sigui elèctric per no contaminar i, també, tots els estris que no necessitem entregar-los al punt verd o baixar els nostres mobles vells un dia concret a la setmana, Per no parlar de quan vas al supermercat i t'has deixat la bossa a casa demanes una bossa i, si la pagues, sembla ser que ja és ecològica.

Mentrestant, resulta que es vol, diguem, "adeqüar" l'aeroport de Barcelona perquè vinguin o marxin més avions, que contaminen el que no està escrit, deixant venir els vaixells turístics en el port de Barcelona que, precisament, ecològics no són. Tampoc, al meu parer, es fa massa cosa amb les empreses que generen residus plàstics, químics, etc.

Què està passant? només és el ciutadà de peu està obligat a col.laborar i no contaminar? Som tots molt ecològics... quan ens interessa.

Participaciones de loslectores

Másdebates