Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

El dret a l'educació pública i de qualitat

Los papás más jóvenes cuestionan el modelo tradicional de paternidad.

Los papás más jóvenes cuestionan el modelo tradicional de paternidad. / LAURA GUERRERO

Quin gran goig ser pares. Quina tasca tan meravellosa la de cuidar-los, educar-los i procurar el seu bé. I què important és per a nosaltres, pares, que els poders públics garanteixin el que està reconegut en les lleis.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

L'article 27 de la Constitució Espanyola, així com l'article 21 de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, reconeixen els següents drets: l'educació per a tots, la llibertat d'ensenyament, l'ensenyament bàsic obligatori i gratuït, la llibertat de creació de centres docents i la garantia, per part dels poders públics, del dret que assisteix als pares a què els seus fills rebin una formació religiosa i moral d'acord amb les seves pròpies conviccions.

Podem concloure, per tant, que tots tenim lloc: escola pública, concertada i privada. És important, però, tenir ben clar el què ens correspon a cadascú: a nosaltres, pares i educadors, treballar en la tasca d'educar als nostres fills; i als poders públics, garantir tots aquests drets, i recordar-los a l'hora de promoure normes en matèria d'educació.

Demanem per tant, poder educar als nostres fills en llibertat. Ànim, pares.

Participaciones de loslectores

Másdebates