Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

La dignitat del llaç groc

Foto subida por el propio líder de C’s, Albert Rivera, denunciando la pintada de un lazo amarillo en la tienda de sus padres.

Foto subida por el propio líder de C’s, Albert Rivera, denunciando la pintada de un lazo amarillo en la tienda de sus padres. / Albert Rivera (Twitter)

Sembla que a algunes persones  els molesta i els enfada que es posi, a d’altres els satisfà portar-lo.  Per a mi es tracta senzillament de enviar un record de solidaritat  a uns polítics presos (silenciats), que clamen  per rebre una justícia igual a la que rep qualsevol altre espanyol  de diferents idees sociopolítiques dins España.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

En quant acusar de malversació, apropiació indeguda, o sedició a persones que pacífica i públicament venen exposant les seves idees des de fa anys,  em sembla propi  d’una justícia poc coherent amb la llibertat d’expressió i els Drets Humans.

Recordo un retall d’uns versos d’en Bertold Brecht: “Sí arribés a la fi,  aquell temps d’igualtat, quan l’home serà un ajut per a l’home, sentiràs la llibertat”.

Participaciones de loslectores

Másdebates