Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

El desvari d'Arcadi Espada amb Rufián

combo  gabriel  rufian  y  arcadi  espada

combo gabriel rufian y arcadi espada

Des de fa uns dies, la gent independentista està escandalitzada amb les expressions d'Arcadi Espada cap a Gabriel Rufián en un article dirigit a ell després de la compareixença d'Aznar. Al seu article, Espada recomana a Aznar com hauria de contestar a Rufián després de les seves preguntes. Cito textualment: "La polla, mariconazo, cómo prefieres comérmela: de un golpe o por tiempos?". No m'escandalitza el tema perquè la llibertat d'expressió és per a totes les parts, s'hi estigui d'acord o no.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

M'escandalitza menys quan el que es manifesta ja no sap què fer per omplir el seu insaciable sac d'ego. Fins fa quatre dies ningú a la península Ibèrica sabia qui era, cosa que també era una pena perquè ha estat guardonat per la seva carrera en més d'una ocasió, en definitiva, un erudit. Per sort o per desgràcia, els erudits enlairats a la categoria de genis hi ha un moment que perden la xaveta. A uns els dona per crear opinió, a altres els dona per pintar quadres que només entenen ell i els seus entesos encara que vegin el mateix que veiem la majoria de mortals.

El senyor Espada va iniciar la seva trajectòria amb una suprema: "Destacar la crítica en molt diverses modalitats d'escriptura periodística, en el que tenen de contaminació ideològica i traïció a l'objectivitat". No us sorprengueu perquè no hi ha ningú que treballi gratis. També és cert que cal pagar un cànon per aconseguir la categoria de geni. D'aquí a uns anys hi haurà qui preguntarà: te'n recordes, d'Arcadi Espada? I la resposta no serà una altra que: de qui? I segurament riurem en passar els seus vídeos caducs quan estiguem entre amics.

Ah! És més que probable que Rufián, venint d'una zona humil i treballadora, tingui al cap expressions suficients per replicar l'aprenent de macarra, però del saber estar també se n'aprèn molt al carrer. La roba no fa el senyor.

Participaciones de loslectores

Másdebates