Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Un desnonament en plena pandèmia i 72 multes per als qui ens manifestàvem en contra pacíficament"

Protesta por el desahucio de una familia vulnerable con un menor en Poble Sec.

Protesta por el desahucio de una familia vulnerable con un menor en Poble Sec. / CAPTURA VIDEO EFE

Xavier Riu Sala

Voldria compartir alguns interrogants que hem planteja una experiència viscuda fa un any (ara he rebut la sanció, just a punt de caducar). És normal que un jutge, en plena pandèmia, forci la policia que posi al carrer una família amb un menor, que feia 15 anys que vivia en un pis d’un gran propietari (que no ho necessita per viure)? I que el Mossos no es limitin a protegir la comitiva judicial -com és la seva obligació-, sinó que enviïn set furgonetes d’antiavalots a un lloc on no hi havia violència? No tenien altres feines més importants per defensar la seguretat de tothom?

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

I que el Departament d’Interior ens multi amb 601 euros a cadascuna de les 72 persones que pacíficament ens manifestàvem en contra? El dret de manifestació només es respecta si es reclamen temes amb els que el Govern està d’acord? Podem admetre que els poders públics siguin tan forts amb els febles, quan es mostren tan febles amb els poderosos? Quanta desigualtat pot aguantar la nostra democràcia sense que no acabi perdent el nom?

Participaciones de loslectores

Másdebates