Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Desgavell de bicis, patinets i vehicles MVP en aquesta Barcelona lletja, trista i bruta"

Patinetes sin casco por la avenida Diagonal

Patinetes sin casco por la avenida Diagonal / JORDI COTRINA (Bcn)

Metro de vorera que s'amplia, metro que agafen tots aquests artefactes (bicis, patinets, altres vehicles de MVP...), que ho tenen tot i volen més. Actualment deuen ser els vehicles que percentualment causen més accidents i provoquen més ferits i lesions, morts incloses, sense cap responsabilitat.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Són, amb diferència, els vehicles més incívics i els que cometen més infraccions. Alguns són autèntiques 'motos' que van a 50 km per hora per voreres i llocs per vianants. Tenen carrils bici, milions invertits per a ells, però per a res; carrers amb velocitat màxima de 30 km/h, tampoc res; ells passen per on volen, i quan arriben a un lloc on s'han de parar, pugen a la vorera i circulen pel pas de vianants. No paguen ni aporten res i actuen amb total impunitat. Quin sentit té construir carrils si no tenen l'obligació d'anar-hi?

Et pots trobar en llocs com el passeig central de la Gran Via, malgrat els carrils construïts, amb una colla de vehicles que et vénen en paral·lel i no saber què fer..., o bé vehicles a tota velocitat arran de façana, amb la inseguretat i ensurt que provoquen. Són analfabets viaris que constitueixen una plaga i un perill, utilitzant inclús el Bicing, subvencionat, per cometre tot tipus d'abusos.

En fi, un autèntic desgavell en aquesta Barcelona lletja , trista, bruta, grisa, insegura, decadent i avorrida.

Participaciones de loslectores

Másdebates