Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Molts ja vam veure des de l'inici que l'AP-7 sense peatges era un desgavell"

Camiones circulan por la AP-7 a la altura de El Papiol.

Camiones circulan por la AP-7 a la altura de El Papiol. / Joan Cortadellas

Ara ja és evident la decadència de l'AP-7, però molts ho vam veure des de l'inici, les primeres setmanes sense peatges. Al poc temps d'alliberar-se el pagament d'aquesta via vaig trobar-me molts dies amb tres carrils ocupats per camions, amb molts d'ells avançant pel tercer carril en estar ocupats els altres dos. Continuo veient avançaments perillosos de camions, continuo veient cotxes (alguns d'estrangers, d'altres d'aquí) que superen i de llarg els 120 km/h permesos.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un post para publicar en la edición impresa y en la web

Veig cotxes aturats al voral i no on haurien de fer-ho, a les zones de descans de fora la via, i penses en el perill que genera tanta inconsciència de part de certs conductors. També he vist cotxes precintats que s'han de treure el més aviat possible i que es passen dies així.

Veus tot allò que es veu en una carretera normal que no és una autopista, però on es continua permetent la velocitat de sempre malgrat que el volum del trànsit s'hagi multiplicat per qui sap el nombre de vehicles.

Participaciones de loslectores

Másdebates