Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Descobrint la catalanofòbia

Manifestación de las derechas en la plaza de Colón de Madrid

Manifestación de las derechas en la plaza de Colón de Madrid / REUTERS / SERGIO PÉREZ

Cada dia que passa, em sorprenen més les reaccions dels espanyols (en general), estiguin d'acord o no, amb que una part del poble català (que tots sabem que és la majoria) lluiti per a la seva hegemonia independent. No hi tenim dret? Per què no?

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

La Constitució s'ha retocat en moments claus sense cap problema i, en canvi, fer un senzill referèndum sembla un assassinat per Espanya. Tant és així que tenim els nostres representants patint unes injustícies increïbles. Però el fet més greu per a mi, és que molta part de gent espanyola es mofa de la nostra lluita legítima. Guàrdies civils, jutges, partits de dretes que només representen una part dels espanyols, etcètera. Tot plegat em fa descobrir un odi envers al meu país i, per tant, a tots els que ens sentim catalans, que em fa mal.

He viscut molts anys a Espanya i ara no entenc aquest odi envers nosaltres. A mi em deien: "Te presento un catalán que no se parece a un catalán" i només era perquè m'adaptava a la seva vida rutinària i li donava el seu valor, que no té res a veure amb les nostres costums. Som diferents i punt. No cal donar-hi més voltes.

Participaciones de loslectores

Másdebates