Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Des de fa uns anys, TV-3 ni ha estat plural ni imparcial ni al servei de tota la societat"

Imagen del logotipo de TV-3, en las instalaciones de la tele catalana en Sant Joan Despí, cuando la cadena celebró sus 25 años de emisiones.

Imagen del logotipo de TV-3, en las instalaciones de la tele catalana en Sant Joan Despí, cuando la cadena celebró sus 25 años de emisiones. / ALBERT BERTRAN

Recentment en un Telenotícies de TV-3, vaig sentir que aquesta cadena es líder en qualitat, credibilitat i imparcialitat. Després vostè va rematar-ho: “tenim l’obligació de ser una televisió pública, una televisió al servei d’aquesta societat”. Però del dit al fet hi ha un bon tros.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

TV-3 es finança amb diner públic, és a dir, de tots els contribuents, però són els governs de torn els que gestionen aquests recursos, i tots sabem quines han estat les prioritats dels nostres últims governs: primera i principal, el procés i tot el que aquest ha significat i significa. Tot el demés ha passat a segon terme. I com que "qui paga, mana", TV-3 s’ha convertit en el seu principal altaveu en la defensa dels seus posicionaments i interessos. I ho fa bé sigui per convicció, per conveniència, per imposició o per tot alhora.

Al meu entendre, TV-3, des de fa uns anys, ni ha estat plural ni imparcial ni al servei de tota la societat, ha estat clarament partidista. I això èticament és un frau.

Participaciones de loslectores

Másdebates