Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Demano seny i responsabilitat social davant la situació en què ens trobem"

Viandantes con mascarilla en una calle comercial de Barcelona, este sábado 17 de octubre.

Viandantes con mascarilla en una calle comercial de Barcelona, este sábado 17 de octubre. / AFP / PAU BARRENA

Tinc 20 anys i he hagut de demanar hora al pneumòleg per la setmana que ve. Pateixo d'asma des de ben petita a causa d'unes fortes bronquiolitis que em van treure de la guarderia el primer any.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Amb la mascareta m'ofego, és un fet. Aquests últims mesos l'asma m'ha empitjorat molt, obligant-me, en alguns casos, a treure el nas per sobre la mascareta per a no ofegar-me enmig del carrer. Tot i això, accepto la situació. No és benvinguda per a ningú, de manera que intento passar-ho de la millor manera possible portant mascaretes quirúrgiques per a poder respirar millor.

El que no accepto, però, és la gent que no té un mínim sentit de responsabilitat social. Ni un. Que et passa pel costat pel carrer sense la mascareta posada i, ni de bon tros, deixant la distància de seguretat pertinent.

Demano si us plau seny. Seny per la situació que vivim, per totes les hores que els sanitaris treballen, per totes les persones que sí que actuen com cal i per totes les persones que, com jo, són de risc. Siguem responsables, si us plau.

Participaciones de loslectores

Másdebates