Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Deixeu de generar la divisió entre els catalans"

El ’expresident’ Carles Puigdemont, el 20 de enero, durante la reunión con el grupo de JxCat en Bruselas.

El ’expresident’ Carles Puigdemont, el 20 de enero, durante la reunión con el grupo de JxCat en Bruselas. / JULIEN WARNAND (EPA)

Ja n'hi ha prou de tanta tensió. Ja n'hi ha prou de generar conflictes on no n'hi havien. Deixeu de generar la divisió entre els catalans! Ja està bé d'insultar als espanyols i de provocar a l'Estat si, finalment, hem d'acabar entenent-nos tots plegats. Els problemes no són sempre culpa de Madrid, estic fart de tant victimisme. Ja n'hi ha prou de tanta mentida! Parlem clar i català d'una vegada!

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

La irresponsabilitat dels polítics ens ha portat a situacions límit que no hauriem d'haver arribat mai (1-O, DUI). Encara avui sembla que alguns viuen a una Catalunya irreal, a una República inexistent. Poseu els peus a terra d'una vegada! I preocupeu-vos més dels problemes reals i quotidians del poble.

Deixeu de malbaratar temps i diners públics amb una absurda internacionalització del procés, quan cap Estat ha reconegut res. Sembleu obsessionats viatjant arreu del món mentre rebeu una ridícula cobertura mediàtica internacional i l'únic veritable ressò és el del vostre seguici d'assalariats (TV3, CatRàdio i premsa independentista). Esteu desprestigiant les institucions que són de tots.

El meu vot sempre ha estat nacionalista, però, vist tot això, mai més! Perquè, si us plau, ja n'hi ha prou de procés! Està esgotat.

Participaciones de loslectores

Másdebates