Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Deficient tractament del Servei Català de Salut als malalts d'esclerosi

Una prueba de diagnóstico por la imagen, en un hospital barcelonés.

Una prueba de diagnóstico por la imagen, en un hospital barcelonés. / JORDI COTRINA

Sóc malalt d'esclerosis múltiple primària recurrent, de Girona. Les meves dificultats per portar una vida normal cada dia són més. Des de fa uns 4 anys cap aquí, la meva qualitat de vida ha anat a la baixa de manera molt pronunciada, dia a dia. Deixar de treballar, deixar d'anar amb moto i bicicleta, ara la cama no em respon, ara el braç... Intento portar una vida el més normal possible però cada cop costa més, físicament i de rebot psicològicament. Tota l'ajuda que rebo per part del Servei Català de Salut és una visita cada 3 mesos amb el neuròleg, em fa fer 4 moviments i torna a esperar tres mesos, entenc que no pot fer-hi res més. Crec i dono fe que un tractament de fisioteràpia ens pot ajudar a suavitzar o frenarl'avanç d'aquesta maleïda malaltia.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Ara mateix no rebo per part del Servei Català de Salut cap mena de tractament, he estat uns tres anys amb un servei de fisioteràpia, excel·lent, però de cop i volta m'han donat l'alta. Estic curat ja? He millorat? Tot al contrari, cada dia la meva malaltia va a més, i la resposta que rebo per part dels professionals que m'atenen és que no poden fer-hi res, he complert totes les hores i tenen molta gent. Això comporta una despesa mensual d'uns 400 euros, per poder rebre el servei de fisioterapeutes privats i rebre una hora setmanal de fisioteràpia per part de la Fundació d'Esclerosis Múltiple (FEM). 

No sé exactament a qui va dirigida la meva queixa, però trobo totalment lamentable el tractament que el Servei Català de Salut dóna als malalts d'esclerosis, que no som pocs a Catalunya. Només em queda agrair tot el treball realitzat per l'equip de l'hospital de dia de l'Hospital Santa Caterina de Girona. Gràcies perquè sou un gran equip.

Participaciones de loslectores

Másdebates