Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Dediquem moltes hores al mòbil, però no sabem com protegir-nos d'ell

Un grupo de personas consulta sus teléfonos móviles.

Un grupo de personas consulta sus teléfonos móviles.

Dediquem als telèfons mòbils una mitjana de dues hores d'atenció diària. Però són poques les persones que saben quin és l'ús i la configuració necessària per a protegir la nostra informació.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

La gran majoria som simples clients, individus passius. A través de la informació que extreuen de nosaltres, el disseny i la configuració capten la nostra atenció i influeixen en el nostre pensament i comportament, per treure de nosaltres el màxim benefici. 

I és que tota aquesta tecnologia no ha vingut acompanyada d'ensenyament tècnic ni de reflexions crítiques entorn el seu ús. A partir d'aquí, ens hem de plantejar si és important establir relacions que no siguin dependents amb qualsevol tecnologia.

Apostant per socialitzar el coneixement tècnic, disminuir el temps total que li dediquem i, per descomptat, apostar per aplicacions alternatives que ofereixin una millor seguretat i que no responguin a interessos econòmics. 

Participaciones de loslectores

Másdebates