Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Carta d'una lectora: "Regust agredolç amb Coldplay"

Que una gran banda de música com Coldplay hagi triat Barcelona per formar part de la seva gira mundial és un honor, ara bé, quan les coses no estan al nivell s'han de dir.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Ara que hem sortit de l'enamorament de les polseres de colors sincronitzats i les col·laboracions sorpreses, toca dir el que molts vam sentir i no vam expressar durant els quatre dies de concerts per no xafar la il·lusió de ningú.

El disseny de so, així com el muntatge, no estava a l'altura. Una sonorització nefasta amb mancança de material tècnic i uns greus inexistents durant les dues hores de concert.

Unes transicions entre hit i hit també inexistents. Deixant a l'audiència amb silenci i tot a negre entre algunes cançons arribant a superar els tres minuts. Uns audiovisuals a l'arc de la pantalla central apagats moltes vegades o amb projeccions de molt baix nivell. Una aposta en escena sense encant i poc acollidora tenint en compte que la banda venia en petit format.

Chris Martin passejant-se amunt i avall per la passarel·la donant-ho tot per omplir un espai que quedava gran. I de cop i volta, enmig de la producció, es posa una màscara i ens tenen quatre cançons en 'playback', enllaunat total.

Finalment, destacar l'estrany 'setlist', oblidant molta part de la discografia essencial i repetint cançons tot i que el repertori ja era breu.

No vam sentir el cor vibrar, ens desconnectàvem per moments i tornàvem a remuntar amb les polseres de colors. Una gran llàstima. Sort que dijous arriba Beyoncé i ens treurà, segur, aquest regust agredolç que ens ha deixat a molts la banda britànica.

Participaciones de loslectores

Másdebates