Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"De debò era tan difícil controlar les aglomeracions després de la fi del toc de queda?"

Una de las calles del barrio del Born, llena de gente.

Una de las calles del barrio del Born, llena de gente. / Manu Mitru

Les imatges de festa i aglomeracions que ens va deixar el cap de setmana ens demostren un cop més les decisions contradictòries que ens han acompanyat tot aquest temps.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Venim d’un any i gairebé dos mesos de confinaments, tocs de queda i restriccions de mobilitat. No hem pogut veure a les nostres famílies, als nostres avis ni als amics que vivien en altres comunitats. No s’han pogut obrir bars, restaurants, locals d’oci, ni cultura, ni reprendre moltes activitats esportives fins fa quatre dies, portant a la gent gairebé a la ruïna i a més, si ho feies, la multa t’esperava.

I dissabte, a les primeres de canvi, passades les dotze de la nit, ens trobem una inacció total davant d’aglomeracions a ple centre de les ciutats, on centenars de persones amb i sense mascareta compartien càntics i beures.

Per una banda, podem culpar als que individualment van decidir sortir i dir que son una colla d’irresponsables, d’acord, ens ve donat gràcies a la societat del 'jo i jo mateix'... Però ¿de debò era tant difícil controlar-ho?

Participaciones de loslectores

Másdebates