Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

El debat d'Atresmedia com a metàfora

Pedro Sánchez, Pablo Casado, Pablo Iglesias, Albert Rivera y Santiago Abascal. 

Pedro Sánchez, Pablo Casado, Pablo Iglesias, Albert Rivera y Santiago Abascal. 

Atresmedia volia fer un debat electoral televisat amb els màxims representants de cinc partits polítics. El primer que em crida l'atenció és la participació de Vox: per què se l'ha convidat? Argumenten que és un partit d'àmbit estatal. I què? No té representació parlamentària estatal. Per això mateix, per què no es convida al Pacma? A les passades eleccions van treure més vots que el PNV, que va aconseguir cinc escons, mentre que el Pacma, cap. Per què? Per la injusta i poc representativa Llei d'Hondt, que sembla tan sagrada i intocable com la Constitució -Déu deu haver dit que no es pot canviar-, i als partits majoritaris ja els està bé. Amén.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

D'altra banda, tots sabem que la meitat del debat se centrarà en Catalunya i en insultar els independentistes. Però, oh, sorpresa: no s'ha convidat ni a ERC (que té nou escons més que Vox) ni al PDeCAT (que en té vuit més). Per què? Perquè no són d'àmbit estatal. Oh, quina pena, oi? L'organització d'aquest debat deu ser un altre exemple de com és de plena la democràcia espanyola

Participaciones de loslectores

Másdebates