Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"El culte al cos: ¿hi pensem prou?"

Una mujer ejercita el tronco inferior de su cuerpo.

Una mujer ejercita el tronco inferior de su cuerpo. / Pexels

Xavier Serra Besalú

No hi ha manera de sortir-se'n: sembla que la moderació no tingui ja lloc al món contemporani. O bé estem pendents tot el dia de la salut i el benestar corporal, amb atencions que poden arribar a ser obsessives sobre què mengem, els exercicis que fem o els detalls que els altres veuen en el nostre aspecte, l'atractiu d'un cos bell; o bé, al contrari, ens deixem anar, fem panxota, no prenem cura de quines reaccions despertem en els altres o, fins i tot, posem en perill la salut amb substàncies o costums descontrolats. Cal parar-se a pensar: ¿quin paper juga el cos a la nostra vida? ¿Com valorem les persones: per dins o per fora? I força altres temes.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

És una de les raons per les quals m'alegra adonar-me que la primera conferència de la 5a temporada de 'Filosofia a l'abast', a la cèntrica Biblioteca Rahola de Girona, sigui 'El culte al cos: una nova religió?'. Estic cert que el dilluns, 3 d'octubre, valdrà la pena escolar a la Irene Quintana. Les sessions de l'associació Filosofia ara mai deceben.

Participaciones de loslectores

Másdebates