Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Menys xerrameca i més acció: calen millors condicions de treball i sous dignes per al sector sanitari i de les residències"

La planta de Enfermedades Infecciosas de Vall d’Hebron, este viernes.

La planta de Enfermedades Infecciosas de Vall d’Hebron, este viernes. / Ferran Nadeu

Catalunya és un país de voluntariat, tant és així que la filantropia i l'altruisme es fan presents en l'ampli ventall d'entitats que hom pot trobar arreu del territori. És un fenomen que ve de lluny, que emana d'una mentalitat i que configura un tarannà.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

En relació amb la pandèmia que ens assola i pel que fa a tota l'escala laboral del sector sanitari, és evident que no es pot demanar, i molt menys exigir, que actuï en clau de voluntariat. Es tracta de professionals que, paral·lelament a una competència incontestable, cada dia posen de manifest uns comportaments més que encomiables malgrat les limitacions i mancances, de tota mena, que estan patint.

Reclamo millors condicions de treball i sous dignes per a un sector que està en primera línia des de fa molts mesos i al qual se li ha d'agrair no només amb paraules la tasca que està desenvolupant. També per al personal de les residències geriàtriques que, amb una implicació més que admirable, està sent clau en l'atenció d'un sector de molta fragilitat.

En els darrers anys ens estem perdent en dialèctiques estèrils que no porten enlloc, el que convé és menys xerrameca i més acció, sobretot per part de la "fauna" que s'ho mira des de la barrera amb l'atenció posada, únicament, en les enquestes electorals.

Participaciones de loslectores

Másdebates