Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Contra el bus de HazteOír, les paraules de Pau Casals

Imagen del autobús de Hazte Oír contra los niños transexuales. 

Imagen del autobús de Hazte Oír contra los niños transexuales. 

Escoltant les notícies m'ha vingut una esgarrifança a la pell i les paraules del testament de Pau Casals al cap.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Quan he vist un bus taronja i impactant, objecte d'una interlocutòria judicial que en disposa la prohibició de circular, m'he esverat. Els tertulians n'opinaven tot fent referència a l'artricle 510 i d'altres del codi Penal, a la llibertat d'expressió i als drets fonamentals.

I com una lletania m'he recordat de les seves paraules: "¿I què és el que ensenyem als nostres infants?".  Hauríem de dir-los: "¿Ja saps tu qui ets? Ets una meravella. Ets únic. En tot el món no n'hi ha un altre exactament igual. Mira el teu cos: quina meravella".

I és que tant se val l'òrgan sexual amb el que hem nascut. Tots tenim un cor que batega, un sentir, un pensar, una intimitat impenetrable i respectable, per llei, per sentit comú u per humanitat. Tan se val les creences i les religions, preval l'educació i el treball "per fer d'aquest món un lloc digne dels seus fills", en paraules de Casals.

I potser, podria haver-hi un bus verd a la sortida de cada escola, i avui dic verd no pas pel riu Valira, sinó pel color de l'esperança. Un bus que proclami ben alt i ben fort aquest llegat.

Participaciones de loslectores

Másdebates