Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"La comunitat LGTBIQ+ no és una mercaderia"

Una bandera del orgullo LGTBIQ+.

Una bandera del orgullo LGTBIQ+.

S'apropa el mes de juny i amb ell les vacances d'estiu i la calor. A més a més, durant aquest mes se celebra el mes de l'Orgull LGTBIQ+, amb festes on s'exhibeixen les banderes de l'orgull i es fan reivindicacions socials i polítiques que involucren als col·lectius representats.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

És bastant comú que marques de roba, accessoris, aparells electrònics, etcètera se sumin a aquest moviment promocionant els seus productes relacionant-los amb algun aspecte del col·lectiu, normalment amb la bandera.

Considero que és una bona idea que marques famoses que tenen una repercusió internacional se sumin a aquest moviment per donar-li la visibilitat i la normalitat que es mereix. El que no veig del tot bé és que en treguin profit, i que només utilitzin la bandera del col·lectiu per vendre més productes i lucrar-se a causa d'això.

Crec que és un tema bastant sensible, ja que per desgràcia actualment encara hi ha homofòbia i precisament és molt necessari conscienciar a tota la població, i que algunes marques facin servir aquesta circumstància per lucrar-se diu molt de com som d'egoistes avui en dia.

Espero que aquest any madurem i aprenem i no torni a passar el que va passar l'any passat, on moltes marques van fer campanyes de màrqueting i publicitat utilitzant el mes de l'Orgull.

Participaciones de loslectores

Másdebates