Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"¿Com entenem l'amor avui?"

Poliamor.

Poliamor. / FARO DE VIGO

No sé vosaltres, però jo em passo els dies envoltada de temes de conversa que tracten del mateix. El sexe. I no de sexe genèric sinó d'una qüestió una mica més especialitzada (que en veritat és més ampli que tot plegat); el món 'swinger'. És una passada com cada vegada és quelcom més proper i més practicat, i ja no només això, sinó més ben vist.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Hem de ser clars, abans aquestes coses costaven més d'assimilar socialment parlant; avui dia, en canvi, són estils de vida. I a qui volem enganyar: en una societat moltes relacions de la qual estan basades en el poliamor o les relacions obertes ¿com no han de veure bé i entendre el món 'swinge'r?

¿És un avenç i una ampliació del concepte de l'amor romàntic i una evolució del que fins ara havia estat l'amor basat en la monogàmia o és una manera de no afrontar la por i la fidelitat i lleialtat física i romàntica que demana la monogàmia? Obro debat.

Participaciones de loslectores

Másdebates