Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Clavegueres de l'Estat: No és merda de la muntanya i fa pudor"

Margarita Robles en el Congreso de los Diputados durante la comisión sobre el espionaje con Pegasus.

Margarita Robles en el Congreso de los Diputados durante la comisión sobre el espionaje con Pegasus. / José Luis Roca

Talment com succeeix en les erupcions volcàniques, la merda que es desplaça per les clavegueres de l’Estat està sortint a la superfície. Hi ho fa amb una força incontrolada com a conseqüència del volum acumulat i la pressió exercida, res comparable al que succeïa quan es procedia al buidatge de les antigues comunes predecessores dels sanitaris actuals. I per si no n’hi ha prou amb la quantitat i varietat d’estrats de matèria fètida sedimentada, la pestilència putrefacta que es desprèn contamina l’ecosistema en què la política actual sembla haver-se instal·lat còmodament i amb una capacitat d’adaptació inimaginable.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

L’afer Pegasus està fent possible que la merda aflori en tota la seva dimensió i que la flaire que desprèn s’escampi, de forma incontrolada, malgrat els que la remenen facin mans i mànigues per neutralitzar la pudor.

En qualsevol cas i per més maniobres de distracció que es dissenyin, la crua realitat és que no es tracta de merda de muntanya i que malgrat remenar-la amb un bastó, la merda fa pudor, molta pudor, moltíssima pudor.

Participaciones de loslectores

Másdebates