Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Cent dies de talls a la Meridiana: "Continuem pensant que hem de seguir"

CDR independentistas cortan la Avda  Meridiana en Fabra i Puig para protestar por la sentencia del Proces independencia 

CDR independentistas cortan la Avda  Meridiana en Fabra i Puig para protestar por la sentencia del Proces independencia  / FERRAN NADEU

El dimarts 21 de gener el moviment veïnal va complir cent dies de talls a l'avinguda Meridiana. Cent dies manifestant-nos per la sentència del Tribunal Suprem contra els nostres representants polítics i socials, així com en record dels nostres exiliats.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

En aquests dies hem anat fent activitats de tota mena, reivindicatives i lúdiques, amb pluja, vent i amb les inclemències que vinguessin, perquè no oblidem que els que són a la presó o a l'exili ho passen pitjor.

Podríem escriure una recopilació de fets contraris a la nostra manifestació pacífica: activitats policials, conductors i vianants agressius o intimidacions unionistes (ara ja programades).

Malgrat tot això, continuem pensant que hem de seguir per recordar la injusta situació dels nostres dignes presos i preses i exiliats i exiliades.

 

Participaciones de loslectores

Másdebates