Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Catalunya: la veritat no interessa

Carles Puigdemont y Quim Torra, el pasado julio, en Waterloo.

Carles Puigdemont y Quim Torra, el pasado julio, en Waterloo. / AFP / NICOLAS MAETERLINCK

Avui dia sembla que els ciutadans s'interessen més pels relats que per la veritat. Sembla que ningú o gairebé ningú s'ha adonat que la política actual està plena de contradiccions: un dia diuen una cosa i un altre dia la contrària.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

A Catalunya tenim dos presidents, un a l'exili i un altre amb el Parlament inactiu. Aquests presidents no els ha triat el poble i això en principi no ha de ser el problema. La realitat és que cap dels dos fa res per unir a Catalunya, ja que els discursos i actes que realitzen solen ser de partit i no per governar tots els catalans.

Si en una cosa tenen raó, és que els polítics presos haurien d'estar en llibertat fins que siguin jutjats. Mentre segueixin a la presó serà difícil arribar a acords amb el govern d'Espanya. Volen la independència. És un relat més, però no crec que sigui veritat. O sí. Molta gent s'ho creurà, aquest és el problema real.

Participaciones de loslectores

Másdebates