Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

La Catalunya Nord se solidaritza amb els polítics presos

Chapas de apoyo a los presos políticos.

Chapas de apoyo a los presos políticos.

És molt important que la solidaritat de les institucions de la Catalunya Nord cap als presos polítics sud-catalans i el procés democràtic català  vagi en augment.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

És un molt bon símptoma que el passat 31 d’agost, el president Torra, amb motiu de la inauguració de l’excel·lent exposició “Les 55 urnes de la llibertat” al Palau de la Catalanitat de Perpinyà, hagi rebut, per part de l’alcalde de Perpinyà, el senyor Jean-Marc Pujol (amb el llaç groc a la solapa), la medalla d’or de la ciutat. A banda d’aquest gest tan remarcable d’un representant polític no independentista de l’Estat francès, és també important emfatitzar que al suport d’un centenar d’ajuntaments nord-catalans per exigir l’alliberament i el retorn dels polítics presos i exiliats i el respecte per les llibertats fonamentals dels ciutadans de Catalunya, s’hi hagin afegit altres municipis tan emblemàtics de la Catalunya Nord com el Pertús, Banyuls de la Marenda, Prats de Molló, Argelers, Font-romeu o Vilafranca de Conflent.

Participaciones de loslectores

Másdebates