El Periódico

La aportación de los lectores

Publica una carta del lector

Catalunya, com el Barça, també pot fer possible l'impossible

JORDI COTRINA

'Estelades en un partido del Barça'

Jordi Lleal GiraltBadalona

¿Qué opinas del tema de discusión? ¿Qué te parece la aportación de este usuario? Envía tu opinión para participar en el debate.

Viernes, 10 de marzo del 2017 - 10:45 h

Els hipòcrites diuen que no s'ha de barrejar esport i política, però a vegades els astres s'alineen i s'aprofita l'ocasió per fer-ho, sense cap ànim de banalitzar el procés per la independència.

Aquest preàmbul serveix per entrar en el tema del partit Barça-PSG, en el fet que molts no donaven un euro per la classificació de l'equip de casa. Les ganes i la fe en el resultat victoriós del partit, per part dels jugadors, fou immensa, i quan Cavani fa gol (és com una dutxa d'aigua freda, com passa amb el 'cas Palau') no abaixen els braços i continuen la brega fins al xiulet final.

Primera part amb dos gols, a l'inici de la segona el tercer, fan dos gols més i el sisè gol al minut 94 i pocs segons, aconseguit per Sergi Roberto, un noi del planter, de Reus. És l'èpica del partit i del moment estel·lar amb la classificació el que ens dóna ànim per persistir en continuar la nostra lluita sense defallir. Un equip i un club que han fet història, una eliminatòria salvada i a continuar fins a la final. Els independentistes no poden aconseguir-ho, també?

Continuaran sortint casos de porqueria per desacreditar i embrutar polítics, partits i personatges públics que estan a favor de la independència, no ho dubtem. Amb federació i àrbitres en contra, el procés tindrà moltes dificultats, però el partit no s'acaba: estem en la primera part, el mes de setembre, amb el referèndum, serem a la segona part, i no esperin que ens enfonsarem a la primera targeta groga, ni que sigui vermella, perquè sortiran nous ciutadans disposats a continuar jugant el partit.

Tornarem a sofrir, tornarem a lluitar, tornarem a vèncer!

Participaciones de los lectores

El 'poema' franquista del secretario general del PP

José Manuel Fernández Arroyo Barcelona

La necessitat d'acostar la recerca científica a la ciutadania

Desemparats Crespo March Barcelona

Un motorista atropellado por una ambulancia en Barcelona

Alvaro Font Barcelona

Pares i fills: 'cría cuervos y te sacarán los ojos'

Anna Albareda Sendra Vilafranca del Penedès

"Gracias a todos los que estudiáis Magisterio a pesar de ser la carrera más criticada"

Mariona Mora Valeri Sabadell