Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

'Cas Pujol': La política tremola

Jordi Pujol y Marta Ferrusola en el Parlament

Jordi Pujol y Marta Ferrusola en el Parlament / JULIO CARBO

Com si d'una pel·lícula surrealista es tractés, la historia del clan pujol no ha deixat indiferent a ningú.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Dossiers de corrupció i accions fosques per tapar casos destapats. Pujol, ja amb avís previ, ha alertat d'uns dossiers que contenen informació comprometedora per personatges polítics importants. La no visualització d'aquests dossiers seria la moneda de canvi a no entrar a la presó, ni ell ni ningú del seu clan.

Arribats a aquest punt no sé si és pitjor la intel·ligència, i la premeditació i estratègia en part cínica, del senyor Pujol per defensar la seva família o la por de l'estat pel que pugui destapar els dossiers.

Ja n'hi ha prou. Si les coses s'haguessin fet bé des d'un principi aquesta angoixa, aquests nervis i aquesta por serien inexistents. Si la política que es practica a Espanya fos clara i democràtica, els polítics no haurien de dedicar-se a tapar uns l'escòria dels altres.

Diuen: "Els dossiers de Pujol fan tremolar al govern'. I jo dic: ¿Quan començarem a tremolar els ciutadans alterats pel frau polític del nostre país? Jo, tremolo cada dia atemorida a l'espera de quin nou desengany polític m'enduré, i puc assegurar que les expectatives cada dia són més i més altes.

Participaciones de loslectores

Másdebates